Om Gammalt & Nytt

Gammalt o Nytt är för dig som vill ha något personligt och unikt, till dig själv och till ditt hem. Du vet att de rätta accessoarerna är pricken över i. När du letar inredning vet du precis vad du vill ha och när du hittar det så säger du: -Precis en sån!
De äldre godbitarna kommer i första hand från 50-, 60- och 70-talet. Det är en blandning av vintage, second hand och antikt. Retro är ett annat av våra ledord.
Men, och det är här vi kommer in i bilden, att hitta “precis en sån” tar tid och du vill kunna hitta det enkelt och bekvämt. Vi sonderar terrängen åt dig och lägger upp utvalda saker på Gammalt och Nytt som du sedan kan klicka hem i lugn och ro.
Att leta på loppisar, second hand och auktion, det tar tid. Därför kan också sakerna kosta lite mer än om du själv hittar dem, då vi gjort jobbet åt dig.
Genom att kombinera gammalt och nytt får man en personlig stil och ett personligt hem. Det skapar en dynamik och ger en hemtrevlig känsla. Själv tycker jag att de finaste inredningsdetaljerna är de som det finns en historia bakom. Vi gillar ombonade hem, där man får en känsla av att livet pågår.

Våra produkter som är nytillverkade i vårt sortiment väljer vi ut med omsorg med tanke på vår miljö och arbetsförhållanden. I första hand produkter som tillverkas i Norden, tänkta att kunna vårda det du köper, som gör att det du köper håller längre och får ett långt liv.