Vanliga frågor

Beställning utanför Sverige
Har du hittat nåt du gillar men bor utanför Sverige? Maila oss på hej [at] gammaltonytt.se med info om produkter du vill köpa, så kollar vi fraktkostnad och återkommer med betalningsinfo.

Order outside Sweden
Email us at hej [at] gammaltonytt.se and tell us your adress and what you would like to by, and we´ll get back to you with shipping cost and payment methods.

Följer ni GDPR?
Ja, du kan läsa mer om vår personuppgiftspolicy här.

När får jag min leverans?
Mindre brev och paket skickas med Postnord och då kommer det normalt dagen efter (ytterligare en dag till norra norrland samt Gotland), vi skickar med Postnord som minst tisdagar och torsdagar. Bryttid 15:00 (har du lagt en order efter klockan 15:00 skickas den vid nästa tillfälle).
Större paket skickas med DHL eller Schenker, måndagar och onsdagar, bryttid 11:00 (har du lagt en order efter klockan 11:00 skickas den vid nästa tillfälle). Till de större städerna går det på 1-2 arbetsdagar. Till mindre orter kan det ta upp till 7 arbetsdagar.

Har du frågor om hur din beställning kommer skickas  skicka gärna ett mail till
hej [at] gammaltonytt.se

Present? Om du köper för att ge bort något och behöver veta exakt leveranstid, eller har bråttom, hör av dig så tittar vi på en lösning. Enklast når du oss via mail hej [at] gammaltonytt.se eller på telefon 070-2937120.

Kollinummer
Om paketet skickas med DHL eller Schenker får du ett mail med ditt kollinummer så att du kan följa vart ditt paket befinner sig. Ibland tar det dock lite tid innan data registreras från det att paketet hämtas och det läses in på terminalen för vidare transport.

Går fläcken bort?
Vårt äldre sortiment kan ha fläckar eller andra skönhetsfel. Vi beskriver produkten så noggrant som möjligt med eventuella brister. Vi kan därför inte svara på om eventuella fläckar eller missfärgningar går bort. Men du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp, och har vi missat något i vår beskrivning står vi givetvis för returfrakten.

Jag har mailat men inte fått något svar?
Vi svarar på mail inom 24 timmar mån-fre, 08:00-17:00.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse?
Dubbelkolla att du angett rätt mailadress samt kolla din skräppost.